Kosten slotenmaker in Limburg

De kosten voor het vervangen van je sloten hangen af van de omvang van de ingreep. Wanneer je alleen de cilinder van je veiligheidsslot laat vervangen, zijn de kosten lager dan wanneer de complete slotkast vervangen moet worden. Ook het type slot speelt een rol in de prijs.

Een enkel slot kan namelijk eenvoudiger vervangen worden dan een meerpuntssluiting, in het laatste geval moet het nieuwe slot precies dezelfde afmetingen hebben als het oude. Wanneer je het complete slot laat vervangen, let dan sowieso goed op de breedte van de deur en de schildbreedte van het slot.

Extra sleutels bijbestellen

Wanneer je over een mooi nieuw slot in je voor- en achterdeur beschikt en je wil extra sleutels bijbestellen voor je man, vrouw of kinderen, geldt: hoe meer sleutels, hoe hoger de prijs. De kosten voor een sleutel bij laten maken voor een SKG *** slot kost al gauw € 30 per sleutel.

Als je een slot wil laten plaatsen is het goed om van tevoren zoveel mogelijk uit te zoeken. Wij hebben in ieder geval één van onze professionals gevraagd een advies te geven over sloten vervangen. Bekijk snel deze link: slotenmaker in Limburg